Сьогодні в Москві Володимир Кличко і Олександр Повєткін проведуть показове тренування. Про це повідомили організатори поєдинку.

«2 жовтня у фітнес-клубі «Dr.Loder на Білоруській» пройде показове тренування Володимира Кличка і Олександра Повєткіна напередодні головної боксерської події десятиліття - бою «Кличко vs Повєткін». Легендарний матч пройде в Москві в СК «Олімпійський», його відвідають 14 тис. уболівальників, а за прямою трансляцією бою в ефірі понад 20 провідних світових телеканалів 5 жовтня стежитимуть мільйони телеглядачів по всьому світу», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час тренування обидва спортсмени та їхні команди дадуть відповідь на запитання журналістів напередодні найбільш очікуваної спортивної події 2013 року - зустрічі двох олімпійських чемпіонів з боксу. Повєткін - чемпіон світу WBA і обов'язковий претендент. Кличко - суперчемпіон WBA, він також володіє чемпіонськими поясами за версіями WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі, нагадують організатори, повідомляє «УНІАН».

Гості відкритого тренування зможуть побачити, як обидва чемпіона готуються до поєдинку й оцінити їхню спортивну форму, дізнатися про таймінг і андеркарт боксерського шоу в «Олімпійському», а також отримати відповіді на найбільш нагальні запитання. Початок тренування о 14.00 за київським часом.

Як раніше повідомляв ForUm, поєдинок Повєткін - Кличко-молодший відбудеться 5 жовтня в Москві в спорткомплексі «Олімпійський».

Стали відомі імена суддів, які працюватимуть на бою Володимира Кличка і Олександра Повєткіна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

654