Відомий російський боксер першої важкої ваги Григорій Дрозд вважає, що в поєдинку володаря титулів WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Володимира Кличка і «регулярного» чемпіона WBA в суперважкій вазі Олександра Повєткіна у Кличка буде психологічна перевага.
Про це він заявив в інтерв'ю сайту allboxing.ru .

Зокрема Дрозд заявив: «У бою з Кличком є один момент, який багато хто упускає: все добре, поки ти не опиняєшся на рингу першим, не починає звучати музика і далеко не відображається фігура Кличка.

Так як уміє чинити психологічний тиск на суперника команда Кличка, мало хто ще здатний. Як Володимир поводиться, як себе ставить. Він дійсно великий, і з цим, на мій погляд, Олександру в першу чергу потрібно впоратися. Так, він великий, і він сильно б'є, але у нього також дві ноги, дві руки, серце одне, підборіддя. Якщо він більший, то ти повинен бути швидшим, якщо у нього більша маса, то ти повинен бути різкішим...».

Разом з тим, Дрозд зазначив і ті фактори, які можуть зіграти на користь Повєткіна: «Можу сказати і таку річ: фізично Саша - дуже сильний боксер. Сила в ньому є, ​​і дуже велика. Якщо він донесе свій удар до Кличка, то я можу на сто відсотків сказати, що проблеми у того відразу з'являться. Так, Володя - фаворит у бою. Те, як він перемагав, те, як він піднімався після важких поразок, робить йому честь, і применшувати його заслуги було б нерозумно. Але Саша - дійсно людина з дуже міцними нервами і твердим характером. Він точно не буде бояться і точно буде йти вперед і битися. Так що шанси в нього є, і вони досить вагомі».

Дрозд у рамках цього ж вечора боксу проведе бій з володарем поясу чемпіона Європи (EBU) у першій важкій вазі поляком Матеушем Мастернаком.

Нагадаємо, поєдинок Повєткін - Кличко-молодший відбудеться 5 жовтня у Москві в спорткомплексі «Олімпійський».

Стали відомі імена суддів, які працюватимуть на бою Володимира Кличка і Олександра Повєткіна.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1512