Міністр закордонних справ України Леонід Кожара обговорить питання євроінтеграції з главами Латвійської і Естонської республік. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Зокрема, він зазначив, що завтра, 2 жовтня, глава зовнішньополітичного відомства України відвідає з офіційним візитом Латвійську республіку. У рамках візиту Кожара проведе переговори з латвійським колегою, а також зустрінеться з прем'єр-міністром Латвії та головою сейму.

«У ході зустрічі міністра з офіційними особами особливу увагу буде приділено питанням євроінтеграції України», - підкреслив Перебийніс.

Крім того, Кожара планує відвідати українську середню школу в Ризі, якій передасть у подарунок техніку, навчальні посібники та іншу літературу.

Перебийніс також повідомив, що 3 жовтня міністр відвідає з офіційним візитом республіку Естонія, де глава МЗС планує зустрітися з вищим керівництвом республіки й обговорити актуальні питання євроінтеграції та ЗВТ з Європою.

Катерина Сухоплещенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151