У регіонах України досягнуто домовленості з підприємствами всіх форм власності щодо залучення додаткової спеціалізованої техніки (переважно будівельної) для прибирання від снігу вулиць і доріг у населених пунктах, враховуючи брак спеціалізованої техніки для прибирання снігу минулої зими. Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє прес-служба міністерства.

«Залучена спецтехніка від підприємств буде закріплена за кожним районом у населених пунктах і, у разі необхідності, негайно приступить до роботи», - підкреслив міністр.

Він також додав, що в разі сильних снігопадів для допомоги комунальним службам у розчищенні снігу будуть залучені додаткові людські ресурси підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, «Укравтодору», енергопостачальних і будівельних компаній.

Темник також поінформував, що робота з підготовки спеціалізованої техніки до роботи в осінньо-зимовий період перебуває на стадії завершення. «На сьогоднішній день підготовлено 6,3 тис. одиниць техніки, що становить 97% від запланованого», - підсумував міністр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189