Уряд буде вдосконалювати роботу щодо забезпечення соціального благополуччя ветеранів і не має наміру зменшувати їм соціальну допомогу. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов під час зустрічі з керівництвом всеукраїнських громадських об'єднань ветеранів з нагоди святкування міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

«Президент нашої країни Віктор Янукович наполягає на тому, щоб соціальна допомога ветеранам не спадала ні цього, ні наступного року. Незважаючи на те, що деякі країни зараз зменшують такі виплати, ми цього робити не будемо», - додав він.

Згідно з повідомленням, у зустрічі взяла участь міністр соціальної політики Наталія Королевська, а також представники всеукраїнських об'єднань ветеранів.

Під час зустрічі були порушені проблеми державної фінансової підтримки ветеранських організацій, проблеми забезпечення житлом українських ветеранів, питання їх соціального забезпечення та багато інших.

Арбузов вислухав усіх представників громадськості і запевнив, що всі проблеми, озвучені на зустрічі, будуть розглянуті і вирішені. Триматиме їх під контролем і Міністерство соціальної політики.

У свою чергу Королевська запевнила, що за результатами проведеної зустрічі буде складено реєстр проблем, які надалі будуть винесені на обговорення з місцевими або центральними властями.

Як наголошується в повідомленні, керівники громадських ветеранських організацій подякували уряду і Президенту України за роботу щодо вдосконалення соціального забезпечення ветеранів.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович обіцяє підвищувати добробут літніх людей та ветеранів.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148