Обвинувальний акт відносно капітана СБУ, який скоїв дорожньо-транспортну пригода з двома загиблими в Києві, направлено до суду. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі прокуратури Центрального регіону України з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері.

Як повідомив прокурор Центрального регіону України з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Юрій Війтєв, досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо співробітника Служби безпеки України капітана Р. закінчене. Обвинувальний акт щодо скоєного ним злочину, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України , направлено до суду .

« Досудовим розслідуванням встановлено , що капітан Р. 22 червня 2013 року на автомобілі Infiniti FX35 в місті Києві , на Інтернаціональній площі , скоїв дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої дві людини загинули і п'ять - травмовано», - наголошується в повідомленні.

Відносно обвинуваченого запобіжний захід - утримання під вартою - не змінювався , інформують у прокуратурі.

Як повідомляв ForUm , 22 червня , близько 07:00 , у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів. На Інтернаціональній площі сталося зіткнення автомобілів Infiniti fx35 , Toyota corolla , Opel zafira і автобуса « МАЗ». Після зіткнення Infiniti перекинувся.

Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Infiniti » від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди. Водій і двоє пасажирів цього ж автомобіля , а також водій і 6 пасажирів автобуса були доставлені в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Пізніше працівник СБУ , який був пасажиром в Infiniti FX35, помер у лікарні.

У зразках крові співробітника СБУ - водія Infiniti, з вини якого, за попередньою інформацією, сталася резонансна ДТП у Києві, алкоголь не виявлено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260