Уряд України робитиме все можливе для соціального забезпечення ветеранів та їхньої впевненості у завтрашньому дні. Про це йдеться у привітанні прем'єр-міністра України Миколи Азарова з нагоди Дня ветерана, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

«Ми добре знаємо, якою тяжкою і самовідданою працею Ви будували краще життя. Ви не тільки вистояли, а й зуміли передати нам у спадок свою любов до праці і рідної землі. Ми завжди в неоплатному боргу перед Вами, наш святий обов'язок - щодня дарувати Вам тепло і увагу, бути вдячними і робити все можливе, щоб кожен день Вашого життя був наповнений щирою любов'ю», - наголошується у привітанні.

За словами Азарова, життєві принципи ветеранів, ратні і трудові досягнення - яскравий зразок молодому поколінню. «Хочу запевнити , що уряд України робитиме все можливе для соціального забезпечення ветеранів та їхньої впевненості у завтрашньому дні. Щиро вдячний Вам за високу громадянську свідомість, важливий внесок у розвиток нашої держави», - йдеться у привітанні прем'єра.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192