Президент України Віктор Янукович привітав голову Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіна з нагоди національного свята - Дня проголошення Китайської Народної Республіки . Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«В Україні високо цінують існуючий рівень взаємодії з Китаєм - нашим стратегічним партнером, і налаштовані на активний діалог та інтенсифікацію співробітництва в інвестиційній , енергетичній, сільськогосподарській та інших сферах, що становлять взаємний інтерес. Переконаний , що спільними зусиллями ми наповнимо новим практичним змістом взаємовигідне співробітництво між Україною та Китайською Народною Республікою на благо народів наших держав», - йдеться у привітанні.

Як зазначає Президент, сучасний Китай має визнаний авторитет у світі завдяки значним успіхам на шляху побудови передової і процвітаючої держави. «Упевнений , що під Вашим керівництвом китайський народ досягне подальших вагомих звершень у здійсненні масштабних реформ і перетворень. Користуючись нагодою, бажаю Вам, шановний пане Голово, міцного здоров'я і досягнень у реалізації намічених планів, а дружньому китайському народові - миру, злагоди і благополуччя», - зазначає Глава держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128