Президент України Віктор Янукович обіцяє підвищувати добробут літніх людей та ветеранів. Про це йдеться у зверненні Президента з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Влада і надалі буде проводити послідовну політику щодо підвищення стандартів життя представників старшого покоління. Це наш святий обов'язок. Як Президент України я буду підтримувати всі ініціативи, спрямовані на поліпшення добробуту літніх людей, забезпечення належної уваги до них у суспільстві», - наголошується у зверненні.

За його словами, реалізація у нинішньому році соціальних ініціатив та програм уже дозволила підвищити пенсії мільйонам людей похилого віку, інвалідам війни та учасникам бойових дій, допомогу ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, страхові виплати потерпілим на виробництві.

«Наші ветерани пройшли тяжкі випробування голодом і нестатками, вистояли у часи воєнного лихоліття, здобули Велику Перемогу, подолали розруху, відновивши міста і села. Вони - гордість і слава країни», - зазначає Президент.

Янукович при цьому висловив глибоку подяку за «ратний і трудовий подвиг в ім'я рідної землі, за нелегку повсякденну працю заради прийдешніх поколінь» і побажав ветеранам здоров'я і благополуччя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188