Дніпропетровські правоохоронці затримали хулігана, який повідомив про неправдиве замінування супермаркету. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням , 29 вересня о пів на п'яту ранку в Дніпропетровське міське управління зателефонував невідомий чоловік і повідомив , що замінував один із відомих супермаркетів на пр.Петровського.

При перевірці вибухового пристрою виявлено не було.

За скоєння злочину співробітники спецпідрозділу «Беркут» встановили і затримали молодого чоловіка. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння , він вирішив пожартувати: зі свого мобільного зателефонував до міліції і повідомив про мінування магазину.

У зловмисника вилучено мобільний телефон, з якого надійшло повідомлення. Слідчий відділ Ленінського райвідділу за даним фактом вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169