Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив главам облдержадміністрацій провести інвентаризацію дорожньої техніки на підприємствах і в організаціях усіх форм власності , яку можна задіяти для розчищення доріг у зимовий період.

Як повідомляє урядовий портал , відповідне доручення прем'єр-міністр дав сьогодні під час наради за участю членів уряду і голів ОДА.

« Зараз необхідно провести інвентаризацію буквально всієї техніки, яка є не тільки у нашому дорожньому господарстві , але і в приватних фірмах. Це потрібно для швидкого реагування у ситуації сильних снігопадів , заметів , які ми пережили минулої зими. Якщо на рівні регіонів будуть розуміти , які ресурси у них є в наявності , це допоможе оперативно мобілізувати сили для розчищення доріг», - підкреслив Азаров.

Крім того, за його словами, така техніка повинна використовуватися і при аваріях на електромережах.

«Кожен керівник на місцях повинен розуміти, що у нього є, орієнтуватися , які ресурси мають сусідні області , щоб разом зі шляховиками, Державною службою з надзвичайних ситуацій бути на 100% готовим до подолання надзвичайних ситуацій», - заявив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158