Броварський міський районний суд переніс розгляд кримінальної справи проти заступника начальника Ірпінського райвідділу міліції Миколи Бедрія та чергового Василя Удовиченка за звинуваченням у службовій недбалості під час втечі з-під домашнього арешту колишнього керівника університету податкової служби, екс-депутата Верховної Ради від Партії регіонів Петра Мельника, на 7 жовтня. Про це сказав суддя Микола Шевчук.

«Судовий розгляд переноситься на 7 жовтня на 9:30», - повідомив він, цитують суддю «Українські новини».

Цього дня суддя планує допитати 5 свідків звинувачення у цій справі, у тому числі співробітників правоохоронних органів.

Після допиту всіх свідків, згідно із затвердженим суддею порядком, будуть вивчені всі матеріали і документи у цій справі, а потім заплановано допит обох обвинувачених.

Як раніше повідомляв ForUm, Мельник був затриманий 27 липня співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабарі в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їхніх родичів до вузу.

7 серпня на екс-ректора наділи електронний браслет.

9 серпня він втік з-під домашнього арешту.

13 серпня він оголошений у міждержавний розшук, а 14 серпня - в міжнародний.

27 серпня Захарченко заявив, що правоохоронні органи встановили місце знаходження Мельника і готуються до його затримання та екстрадиції в Україну.

Міліціонерам, які допустили втечу Мельника, загрожує до п'яти років в'язниці.

Броварський міськрайонний суд Київської області на 30 вересня призначив розгляд кримінального провадження відносно двох співробітників Ірпінського райвідділу міліції, які через службову недбалість допустили втечу колишнього ректора Національної академії Державної податкової служби України Петра Мельника.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

268