З сьогоднішнього дня в Києві теплоносій почнуть подавати пологовим будинкам, лікувальним установам, дошкільним та навчальним закладам з цілодобовим перебуванням дітей. Про це під час розширеної апаратної наради повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Опалювальний сезон у вересні ми починаємо вперше, адже погода диктує свої правила. Тому вирішено, що сьогодні до централізованого опалення будуть підключені об'єкти соціальної сфери, а після цього потеплішає і в житлових будинках. Враховуючи, що підключення відбувається після того, як дитсадок чи школа подадуть відповідні заяви в «Київенерго», прохання до голів райдержадміністрацій та керівників департаментів - прискорити цю процедуру» , - цитує слова Попова прес-служба КМДА.

Крім того, він додав, що на цьому тижні синоптики прогнозують мінусову температуру, тому найближчим часом буде вирішено, коли саме почати подачу теплоносія в квартири киян.

Нагадаємо, що перші об'єкти до централізованого опалення ПАТ «Київенерго» підключило 27 вересня. У цей день, згідно з заявками, з теплом вже були вісім лікарняних установ і два пологові будинки.

Як раніше писав ForUm, з 30 вересня в деяких містах України розпочнеться опалювальний сезон.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265