Київське «Динамо» зіграло внічию матч 11-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги в Полтаві з місцевою «Ворсклою» - 2:2.

Ця нічия ще більше віддалила київську команду від групи лідерів у нинішньому чемпіонаті.

Основні події в цьому матчі розгорталися в першому таймі. На 34-й хвилині рахунок відкрив Адіс Яховіч, на 40-й Юнес Беланда зрівняв результат, а на 45-й у ворота столичної команди був призначений пенальті, який реалізував Артем Громов.

У другому таймі кияни доклали максимум зусиль для того, щоб виправити ситуацію. Однак на 51-й хвилині гості залишилися в меншості після видалення Брауна Ідейє. Вже в доданий арбітром час Лукман Аруна забив другий гол.

Після матчу головний тренер «Динамо» Олег Блохін заявив, що суддівство зіпсувало цей поєдинок.

«Ідейє провокував Курилов. Якщо видаляти Брауна, то якщо бути послідовним, необхідно було показувати жовту картку і полтавцю, для якого вона була б другою. Один зробив рух ліктем, другий наступив на ногу або відмахнувся - за правилами повинні бути покарані обидва. Словом, суддівство не лізе ні в які ворота», - зазначив тренер.

Також Блохін розповів про конфліктну ситуацію, що сталася в перерві матчу.

«Просто майор міліції послав мене на три букви і назвав на «ти». Я вперше в житті таке бачив. Я ж йому не «тикаю». Це все-таки представник влади, він каже мені: «Іди туди». Все-таки не дозволено мене, людину у віці, у порівнянні з якою, він ще хлопчик, посилати на «ти». Але інциденту як такого не було, я постарався втихомирити адміністратора Чубарова, який був на емоціях. Наприкінці матчу кинули три біляші. Потрібно було і пляшку горілки, щоб можна було відразу закусити», - сказав Блохін.

За матеріалами «УНІАН», прес-служби ФК «Динамо»,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

746