Співробітники Київського райвідділу міліції Одеси затримали молодика, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 25-річному чоловікові.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю управління МВС в Одеській області, до міліції надійшло повідомлення про стрілянину на Люстдорфській дорозі.

Слідчо-оперативна група прибула на місце. Очевидці подій - кілька молодих людей - розповіли, що вони перебували біля одного з будинків Київського району. До них підійшов хлопець, у якого за поясом був пістолет. Один з членів компанії зробив власнику зброї зауваження, сказавши, що не варто з собою носити такі речі.

На це хлопець розлютився, дістав пістолет і кілька разів вистрілив у бік молодих людей, поранивши одного з них у живіт, після чого втік.

Потерпілий був доставлений до лікарні з діагнозом: вогнепальне поранення черевної порожнини з пошкодженням печінки.

Через кілька годин оперативникам стало відомо, що порушником є 19-річний одесит, який проживає в тому ж районі. Зловмисника було затримано, у нього вилучено пістолет, за попередніми даними, пневматичної дії. Точніше вид зброї визначать експерти.
Щодо затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Київським районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Досудове розслідування триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

639