Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 20 по 27 вересня.

«Ми що, хочемо повторити ті ж помилки, які були, і наступити на ті ж граблі? Цей шлях важкий і я говорив про ці ризики на Кабінет Міністрів», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про прагнення України не повторити помилку Радянського Союзу, відгородившись від усього світу.

«Сьогоднішнє судове засідання підтвердило лише одне - кенгурині суди в Україні тривають», - захисник колишнього прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко прокоментував рішення суду про перенесення розгляду справи щодо ЄЕСУ.

«Уряд не допустить спекуляцій навколо організації навчального процесу в школах, а з іншого боку - окозамилювання і халатності чиновників», - прем'єр-міністр Микола Азаров про перевірку стану загальноосвітніх навчальних закладів до 2013-2014 навчального року у Волинській та Івано-Франківській областях.

«Він, Аваков, як ховрашок - ніби і є, але його ніхто не бачив. Більш мерзенного типа зустріти неможливо» , - губернатор Харківщини Михайло Добкін про коментарі народного депутата Арсена Авакова щодо скандалу навколо меморіальної дошки відомому мовознавцю-славісту та історику літератури, харків'янину Юрію Шевельову.

«Росія без України, звичайно ж, не зможе претендувати на світове панування» , - депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко щодо сюжетів про Україну на російських державних телеканалах.

«Я в своєму виступі вже все сказав... Іноді краще помовчати, ніж говорити. Особливо, коли не знаєш, що сказати», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про можливість інтеграції України на Захід, і співпраці з Митним союзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

620