У Вірменський міський відділ міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на сходовому майданчику на неї напав невідомий і викрав сумку з грошима, мобільним телефоном та особистими речами.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України
в АР Крим, зловмисника було затримано протягом години.

За словами 36-річної потерпілої, чоловік просто вирвав з рук сумку і відразу вибіг з під'їзду. Неподалік знаходився наряд міліції, що патрулював територію району.

На території обслуговування був введений план «Спіраль».

На одній з вулиць міста співробітники патрульної служби звернули увагу на перехожого, який часто озирався по сторонах і поводився підозріло. Міліціонери підійшли до чоловіка і попросили пред'явити документи. 41- річний житель Армянська показав їм довідку про звільнення. Як з'ясувалося, він тільки вранці звільнився з місць позбавлення волі.

Чоловік зізнався у нападі на жінку. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 КК України - відкрите викрадення чужого майна (грабіж), скоєне повторно. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. На волі кримчанин пробув всього 15 годин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212