Країни Європи зацікавлені у більш динамічному розвитку та модернізації України . Таку думку в інтерв'ю «5 каналу» висловив віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко.

«Європейський Союз розуміє, що модернізована Україна - це благо для нього», - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Бойко підкреслив , що зараз більшість інститутів , які спостерігають за пройденим Україною шляхом до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, відзначають значний прогрес у цьому процесі.

«Практично всі інститути , які відстежують наш шлях до підписання , визнають , що дуже великий прогрес і багато зроблено у частині вдосконалення законодавства . Є спільна думка , що ми просуваємося дуже швидко і в повній відповідності із затвердженим планом», - сказав чиновник.

Віце-прем'єр-міністр також висловив надію на позитивне вирішення з боку країн Євросоюзу в питанні підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Нагадаємо , підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати в листопаді на вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160