Україна продовжуватиме розвивати співпрацю і з країнами Європейського Союзу і з Митним союзом, не протиставляючи ці відносини. Про це в інтерв'ю «5 каналу» заявив віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко.

«Позиція нашого Президента в тому , що ми не повинні протиставляти Європейський Союз і Митний союз - вони обидва для нас партнери. І ми будемо продовжувати співпрацювати з Митним союзом. Зараз відпрацьовується низка секторальних домовленостей», - сказав віце-прем'єр-міністр.

Він зазначив, що Україна активно готується до проведення засідання українсько-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва, який пройде 15 жовтня у РФ.

«Ми приділяємо дуже велику увагу підготовці до засідання цього комітету. Життя триває, і ми відпрацьовуємо формати, які дозволять нам працювати з Митним союзом в нових умовах», - сказав Бойко.

Як раніше повідомляв ForUm , 25 вересня прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі зі своїм білоруським колегою Михайлом М’ясниковичем в Астані заявив, що Україна може приєднатися в середньому до 70 угод, які діють у Митному союзі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303