У понеділок, 30 вересня, у Києві буде розпочато опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

В адміністрації зазначили, що, за прогнозами Українського Гідрометцентру, в період з 27 вересня по 1 жовтня середньодобова температура у столиці не буде підніматися вище 8 градусів за Цельсієм. У зв'язку з цим столичною владою прийнято рішення розпочати опалювальний сезон вже з 30 вересня.

Керівники теплопостачальних підприємств і організацій розпочнуть подачу теплоносія у приміщення пологових будинків, лікувальних установ, дошкільних установ і навчальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей, а також соціально-медичних установ, підпорядкованих Департаменту соціальної політики.

«Враховуючи прогнози Гідрометцентру , ми починаємо опалювальний сезон раніше . Підключення систем теплопостачання відбуватиметься у три етапи. Спочатку ми подамо тепло у дитячі садки, навчальні заклади з цілодобовим перебуванням дітей та лікувальні установи . Потім - в усі загальноосвітні навчальні заклади за заявками їхніх керівників . Після цього включать опалення і в житлових будинках , адміністративних будівлях установ та організацій (також за заявками їхніх керівників). Ми ретельно підготувалися , тому входження в опалювальний сезон має пройти без ускладнень», - розповів Попов.

Як раніше повідомляв ForUm, у тих регіонах України , де середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні не вище 8 градусів тепла, опалювальний сезон може початися раніше.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

547