Кабінет Міністрів виділив кошти для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації , що склалася 16 - 18 квітня 2013 року на території Автономної Республіки Крим, на загальну суму 19,1 млн 125 тис. грн.

Про це йдеться у розпорядженні уряду від 18 вересня 2013 року №724-р.

« Виділити Раді міністрів Автономної Республіки Крим 14 млн 522,7 тис. грн та Службі безпеки 4 млн 602,4 тис. грн для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації , що склалася 16-18 квітня 2013 р. на території Автономної Республіки Крим», - йдеться в документі.

Кошти виділені з резервного фонду державного бюджету.

Крім того , уряд доручив Раді міністрів АРК і Службі безпеки затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі , Міністерством фінансів і Міністерством регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства перелік витрат, пов'язаних з проведенням невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Криму.

Нагадаємо, 17 квітня внаслідок високого хвилювання моря (за даними Алуштинської метеостанції, 6 балів) в районі пляжу пансіонату «Дубна», який розташований на набережній Професорського куточка м.Алушта, сталося руйнування берегоукріплювальних стіни і частини дорожнього полотна, в результаті чого відбувається постійне вимивання ґрунту з-під дорожнього полотна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184