Мер Одеси Олексій Костусєв змінив директора Департаменту транспорту , зв'язку та організації дорожнього руху міськради після того , як три дні їздив на роботу на громадському транспорті - в маршрутках і трамваях . Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«За цей час не за доповідями , а на свої очі побачив сильні і слабкі сторони організації роботи громадського транспорту», - написав чиновник.

За словами Костусєва , громадський транспорт може і повинен працювати краще.


 
Крім того , мер вважає , що робота автобусів , маршруток і електротранспорту недостатньо скоординована.
 
 
« Профільний департамент не став справжнім штабом з генерування нових ідей , координації роботи всіх видів громадського транспорту та організації дорожнього руху. Необхідне посилення керівництва департаменту», - заявив він.

 
Новим директором департаменту призначений Олександр Фонтанкін.

 
« Це досвідчений фахівець , який працював заступником начальника Управління транспорту Одеської міськради , начальником відділу в Адміністрації автомобільного транспорту Міністерства транспорту України , в комерційних структурах. Вірю , що сплав цього досвіду допоможе йому успішно вирішувати питання, які я ставлю перед департаментом», - написав Костусєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276