Загальна сума збитку, завданого стихійним лихом господарському комплексу і населенню Самбірського району, становить близько 2 мільйонів гривень, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Учора, 25 вересня, тривали роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 23 вересня внаслідок проходження атмосферного фронту на території району.

Станом на 20:00 у Самборі відновлено дахи 13 житлових будинків, з них 8 багатоквартирних комунальної власності (всього відновлено 25 об'єктів з 64 врахованих житлових будинків і об'єктів бюджетної сфери).

Також тривають роботи з очищення узбіч доріг і тротуарів, відновлення елементів дорожньої інфраструктури (дорожніх знаків тощо). З вулиць і доріг вивезено 80% розрізаних повалених та аварійних дерев (всього таких дерев 130).

До проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 247 осіб і 46 одиниць техніки.

Нагадаємо, 23 вересня в період з 17.20 до 18.20 у Самбірському районі пройшов атмосферний фронт. На території району та Самбора пошкоджені в різній мірі дахи житлових будинків комунальної та приватної сфери, а також об'єктів бюджетної сфери і приватного бізнесу (всього 51 будівля). Без електропостачання відразу після негоди залишилися 8 населених пунктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303