Донецький «Шахтар», полтавська « Ворскла» і львівські «Карпати» виграли свої матчі 1/16 фіналу Кубка України.

Полтавчани вдома обіграли луцьку «Волинь» - 2:1, «Шахтар» на виїзді розгромив маріупольський «Іллічівець» - 0:3, а «Карпати» у Львові виявилися сильнішими за «Севастополь» - 1:0, повідомляє «УНІАН».

Найлегшим видався матч для «гірників», які спочатку були явними фаворитами в протистоянні з маріупольцями. Хоча свою перевагу в голи «Шахтар» реалізував тільки в другому таймі. Голи забивали тільки бразильці - Ілсіньо, Едуардо да Сілва та Луїс Адріано.

У протистоянні «Ворскли» та «Волині» все вирішилося лише в додатковий час. На гол гравця луцької команди Тіаго Шумахера на початку гри, у другому таймі відповів Денис Дедечко. Він же в овертаймі приніс точним ударом перемогу своїй команді.

У Львові все вирішив єдиний гол, який на початку гри забив Арман Елла.
Нагадаємо, раніше в 1/8 фіналу турніру вийшли ще 12 команд: харківський «Металіст», київське «Динамо», одеський «Чорноморець», дніпропетровський «Дніпро», київський «Арсенал», запорізький «Металург», «Шахтар» зі Свердловська, МФК «Миколаїв», чернігівська «Десна», «Авангард» з Краматорська, «Тернопіль» і черкаський «Славутич».

Таким чином, на даний момент відомі імена 15 з 16 учасників 1/ 8 фіналу турніру.
Останній матч 1/16 фіналу Кубка України відбудеться сьогодні. Путівку в наступний раунд оскаржать «Нива» (Тернопіль) та «Украгроком» (Головківка ).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202