Україна і Росія мають намір надати взаємній торгівлі нову динаміку і відновити обсяги товарообігу на рівні попередніх років.
 
Про це під час зустрічі в Астані домовилися прем'єр-міністр України Микола Азаров і його російський колега Дмитро Медведєв, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.
 

Під час зустрічі було зазначено, що за 8 місяців поточного року обсяги взаємного товарообігу скоротилися приблизно на 19%.

Азаров і Медведєв домовилися, що до засідання Міжурядового комітету з економічних питань ця тема буде детально обговорена в рамках підкомітетів, експертів високого рівня.

Зокрема, будуть проаналізовані існуючі у двосторонній торгівлі обмеження в трубній продукції, колісних парах, коксі, автомобілях. За результатами переговорів будуть розроблені відповідні пропозиції щодо шляхів врегулювання цих суперечностей .

Нагадаємо, чергове засідання Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії пройде 15 жовтня в Калузі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207