Візит Президента України Віктора Янукович до США продемонстрував, що сьогодні Україну в світі сприймають як нормальну європейську державу, що відбулася.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, в ході прес-конференції, присвяченій підсумкам даного візиту, заявив директор агентства соціальних комунікацій Сергій Бєлашко.

«Це був плановий робочий діловий візит. Янукович був своїм серед своїх, рівним серед рівних», - акцентував він.

Саме цей факт, на думку політолога, можна назвати головним успіхів у зовнішній політиці Януковича. «Усі побачили Україну нормальною, звичайною, можна навіть сказати пересічною єврокраїною, як Португалія, Польща, Естонія, наприклад». Україна вже не є об'єктом пильної уваги через скандали і спекуляції», - зазначив він.

Бєлашко зазначив, що зустріч двох президентів пройшла на високому рівні. «Такий формат діалогу - звичайна рутина, якою живуть усі європолітики», - резюмував він.

Як раніше повідомляв ForUm, 23-25 ​​вересня проходить робочий візит Президента України Віктора Януковича до Сполучених Штатів Америки, де він бере участь у роботі 68-ї сесії Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157