Чергове засідання Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії пройде 15 жовтня в Калузі. Відповідна домовленість досягнута під час зустрічі прем'єр-міністра України Миколи Азарова з головою уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Сторони домовилися провести засідання змістовно і з досягненням конкретних практичних результатів. Планується винести на розгляд питання співпраці в авіаційній, транспортній галузях, сільському господарстві тощо.

Азаров зазначив, що у складі урядової делегації до Калуги також поїдуть деякі голови облдержадміністрацій, щоб особисто ознайомитися з досвідом залучення інвестицій в проекти, які там успішно реалізуються.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров запропонував главі уряду Російської Федерації Дмитру Медведєву перейти до практичного розгляду положень в Угоді про асоціацію між Україною та ЄС, які викликають занепокоєння у російської сторони.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159