У Криму прокуратурою виявлено нестачу близько 48 тонн матеріальних цінностей державного мобілізаційного резерву. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кримського регіону України з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері.

Згідно з повідомленням, Феодосійською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у військовій сфері за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Зокрема, у ході прокурорської перевірки Феодосійською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у військовій сфері встановлено факт самовільного , без відповідного дозволу Державного агентства резерву України та Кабінету Міністрів України , відчуження службовими особами одного із керченських підприємств у 2004 році близько 48 тонн матеріальних цінностей мобілізаційного резерву . Ці матцінності на суму понад 100 тисяч гривень на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України підлягали передачі на відповідальне зберігання іншому підприємству.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134