Питання екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко буде вирішуватися за підсумками роботи місії Кокса - Кваснєвського 21 жовтня.

Про це сказав Президент України Віктор Янукович українським журналістам у Нью-Йорку.

Розповідаючи про свою зустріч з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу та Ради ЄС Херманом Ван Ромпеєм, Президент розповів, що вони говорили про питання, які ще належить вирішити для підписання Угоди про асоціацію на Вільнюському саміті «Східного партнерства».

Янукович зазначив , що позиція України щодо питання Тимошенко залишається незмінною, повідомляє «УНІАН».

«Зараз працює місія Кокса-Квасневського, вона дуже важлива, тому що раніше створювалося таке враження, що ми не бажаємо чогось робити, сьогодні є спільна точка зору з багатьох питань, але якою вона буде - буде відомо, коли підбиватимуться підсумки цієї місії», - сказав Янукович.

Він не виключив , що звіт місії Кокса-Кваснєвського буде озвучений 21 жовтня на засіданні Ради Міністрів закордонних справ ЄС. «І тоді все стане на свої місця», - зазначив Президент.

Раніше Президент України Віктор Янукович висловив переконання, що питання лікування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко за межами держави має вирішуватися у рамках законодавства України .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203