Минулої ночі у Фастові працівникам міліції довелося застосувати зброю , щоб зупинити службовий інкасаторський автомобіль з п'яним водієм. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області.

« Сьогодні о 01:40 інспектори ДАІ під час несення служби в місті Фастові на вулиці Горького помітили автомобіль «Форд-Транзит-Коннект» білого кольору з зеленою смугою, водій якого рухався по смузі зустрічного руху. Зупинивши машину, інспектори виявили, що інкасатор керував службовим транспортом у стані алкогольного сп'яніння. У відповідь на вимогу правоохоронців вийти з авто чоловік зачинився зсередини і почав рух у напрямку одного із державтоінспекторів», - наголошується в повідомленні.

Повторну вимогу інспектора зупинитися порушник також проігнорував. Щоб перешкодити подальшому руху автомобіля і уникнути травмування колеги, співробітник Державтоінспекції зі зброї зробив два постріли по транспортному засобу інкасатора, пошкодивши бампер і заднє ліве колесо.

« Однак і це не зупинило водія. Він продовжив рух , намагаючись втекти. Однак далеко від'їхати чоловікові не вдалося: на сусідній вулиці його зупинив інший патрульний наряд», - повідомляють в міліції.

Згідно з медичною довідкою про стан алкогольного сп'яніння , у затриманого водія було виявлено 3,9 проміле алкоголю у крові. Зараз він дає свідчення слідчим. За фактом застосування табельної вогнепальної зброї прокуратурою проводиться перевірка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279