Керівництво Самбірської райдержадміністрації всі питання , пов'язані з ліквідацією наслідків негоди , вирішить самостійно , заявив начальник департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації Олексій Титаренко.

«Для цього у них є всі необхідні ресурси», - цитує Титаренко прес-служба ОДА.

За його словами , вночі працювали близько 87 осіб і 10 одиниць техніки.

 

« Була проведена робота щодо звільнення від повалених дерев проїжджої частини , шкіл , ПТУ та інших об'єктів. Після 09:00 містом можна було вільно пересуватися. До виконання робіт вранці приступили 241 чоловік і 37 одиниць техніки», - повідомив Титаренко.
 
 
Крім того , зазначив він , були оперативно знеструмлені лінії електропередачі, де були обриви дротів, з метою недопущення травмування електрострумом перехожих.

 
Начальник Департаменту поставив завдання з'ясувати, скільки було розбито скла.

 
«Ми маємо на регіональному резерві матеріально-технічних ресурсів шифер, скло, паливно-мастильні матеріали і будемо це використовувати для ліквідації наслідків», - сказав він , зазначивши , що у Самбір буде доставлено 1100 листів шиферу.

Що стосується суми збитків від урагану, то Титаренко припустив , що вона перевищить мільйон гривень.

Нагадаємо, 23 вересня в період з 17:20 до 18:20 у Самбірському районі відбувся атмосферний фронт . На території району та Самбора пошкоджені різною мірою дахи житлових будинків комунальної та приватної сфери , а також об'єктів бюджетної сфери та приватного бізнесу (всього 51 будівля). Без електропостачання відразу після негоди залишилися 8 населених пунктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1487