Президент України Віктор Янукович доручив голові адміністрації Президента Сергію Льовочкіну забезпечити підготовку робочою групою проекту щорічного послання Президента до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України до лютого 2014 року.

Відповідне доручення опубліковане на офіційному сайті Глави держави.

Директору Національного інституту стратегічних досліджень Андрію Єрмолаєву Президент доручив забезпечити підготовку інститутом проекту послання, залучати при необхідності в установленому порядку до його рецензування фахівців відповідного профілю.

Міністрам , керівникам інших центральних органів виконавчої влади доручено забезпечувати здійснення Національним інститутом стратегічних досліджень методичного та наукового забезпечення підготовки проекту послання.

Глава НБУ Ігор Соркін повинен забезпечувати надання відповідними міністерствами , центральними органами виконавчої влади за запитом робочої групи необхідних для підготовки проекту послання прогнозних розрахунків , статистичної та аналітичної інформації.

Як раніше повідомляв ForUm , 6 червня Президент України Віктор Янукович у письмовій формі звернувся зі щорічним посланням до Верховної Ради .

Перед початком засідання послання було роздане депутатам , але депутати від опозиції на знак протесту проти ненадання Президентом послання особисто склали книги на трибуні парламенту та в ложі Президента. Опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради України , вимагаючи особистої присутності Януковича в парламенті .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234