У Дніпропетровську за фактом пошкодження майна приймальні народного депутата від фракції «Батьківщина» Андрія Павелка відкрито кримінальне провадження, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю облуправління МВС.

Учора, 23 вересня, прес-секретар народного депутата Ірина Дюжнік направила в ЗМІ прес-реліз під назвою «Невідомі напали на приймальню опозиційного народного депутата».

У повідомленні говориться, що в неділю ввечері невідомі спробували проникнути в одну з громадських приймалень нардепа.

«Увечері в неділю, 22 вересня, невідомі розбили одну і пошкодили іншу вивіски на громадській приймальні народного депутата, яка знаходиться на пр. К. Маркса, 68 у центральній частині Дніпропетровська. У приміщення, яке замикається на металевий ролет, невідомим потрапити не вдалася. Співробітник адміністратора, якому знайомі повідомили про пошкодження офісу, викликав міліцію. Представники МВС прибули на місце і провели необхідні слідчі дії. Опозиційний народний депутат вимагатиме від правоохоронних органів порушення кримінальної справи за фактом нападу на громадську приймальню», - повідомила прес -секретар.

Слідчий відділ Бабушкінського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження і вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той же термін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376