Прокуратурою Дарницького району Києва розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадових осіб Дарницької районної держадміністрації, які при закупівлі хлібобулочних виробів для шкіл і дитячих садків району перерахували підприємцям майже 120 тис. грн зайвих державних коштів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дарницького району Києва.

Перевіркою встановлено, що районним управлінням освіти і столичним підприємством було укладено договори про закупівлю хлібобулочних виробів і тістечок для харчування дітей дошкільних, шкільних закладів, а також школи-інтернату №10 у Дарницькому районі.

Однак при проведенні закупівель чиновники райдержадміністрації не перевірили обґрунтованість встановлених підприємцями цін на товари та послуги, в результаті чого на рахунки приватного підприємства з бюджету було перераховано близько 120 тис. гривень.

Відомості про скоєння посадовими особами РДА кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.367 КК України (службова недбалість), внесені до реєстру. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244