Міліція Маріуполя почала розслідувати спалення прапорів іноземних держав під час мітингу проти військових дій США на території Сирії.


Як повідомляє прес-служба Маріупольського міськуправління ГУМВС України в Донецькій області, санкціонований мітинг проти військових дій США на території Сирії пройшов 21 вересня на площі.
 

«Близько 70 громадян спочатку мирно висловили своє обурення у словесній формі. Проте пізніше вийшли учасники акції з прапорами іноземних держав, де було написано нецензурний вислів. Після чого прапори були спалені прямо на площі», - йдеться в повідомленні.
 

Співробітники міліції, які несли чергування під час акції протесту, забезпечили безпеку присутніх та припинили можливі групові порушення громадського порядку. Ніхто не постраждав.
 

Наразі відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України - ( Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку, вчинене групою осіб), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

375