В аеропорту «Харків» займаються подією з багажем пасажирів рейсу 8232 Бургас-Харків авіакомпанії «Роза вітрів», який прибув 20 вересня з зовнішніми пошкодженнями - збитими замками (у т.ч. кодовим ) і зламаними застібками - «блискавками». Про це повідомляє прес- служба аеропорту.

Зокрема, МА «Харків» передав авіакомпанії «Роза вітрів» офіційну письмову вимогу провести якнайшвидше службове розслідування події і забезпечити захист законних прав пасажирів рейсу.

Згідно з повідомленням, після прибуття рейсу 8232 до Харкова співробітники Міжнародного аеропорту «Харків» в установленому порядку оформили пасажирам DPR (Damage and Pilferage Report ), які звернулися, акти про пошкодження багажу, в яких ті вказали свої претензії. Було оформлено сім таких актів, відповідно, виконання необхідних процедур зайняло 30 хвилин.

«На жаль, співробітники авіакомпанії «Роза вітрів» не забезпечили належне оперативне реагування на ситуацію. Зокрема, представник даного авіаперевізника тривалий час не брав заяви пасажирів, що викликало законне обурення потерпілих», - зазначають в аеропорту.

«З метою максимально детального вивчення ситуації Служба авіаційної безпеки Міжнародного аеропорту «Харків» у порядку винятку дозволила перегляд матеріалів, записаних камерами відеоспостереження за маршрутом проходження багажу. Відповідні матеріали були продемонстровані представникам пасажирів рейсу №8232 відразу ж у день інциденту», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258