Водієві автомобіля , який скоїв наїзд на п'ятьох пішоходів у Кривому Розі , оголошено про підозру . Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Згідно з повідомленням , слідчим відділом Криворізького МУ ГУМВС України у Дніпропетровській області відомості за даним фактом внесені до реєстру і розпочато кримінальне провадження . Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою.

Водій автомобіля затриманий. Слідством уже встановлено, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч.2 ст.286 КК України (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом , що спричинило смерть потерпілого або сприсинило тяжкі тілесні ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 20 вересня у Кривому Розі в Центрально-Міському районі водій автомобіля скоїв наїзд на групу пішоходів, внаслідок чого один пішохід помер на місці, ще четверо з травмами різних ступенів доставлені до міської лікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213