Президент футбольного клубу «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс вніс корективи у діяльність асистентів тренера команди Олега Блохіна. Про це він заявив в інтерв'ю, опублікованому на офіційному сайті команди.

«Я хочу розвіяти всі домисли з приводу того , що хтось когось виганяв або звільняв. Самі тренери , зібравшись , прийняли таке рішення , тому що для того , щоб якось підбадьорити команду , необхідно було щось поміняти», - сказав Суркіс.

За словами президента клубу , і Михайличенко , і Баль , і Роменський залишаються працювати на своїх контрактах у структурі клубу .

«Чим вони займатимуться , ми найближчими днями вирішимо . Михайличенко вже має величезний , просто колосальний досвід управлінської роботи . У нас є дитяча спортивна школа, є дубль , є команда U-19 , у якої теж не дуже хороші результати», - підкреслив Суркіс.

«Це був своєрідний струс для «пацієнта». Всі троє залишаються на своїх контрактах і будуть отримувати гроші. Але будуть займатися іншою роботою , на тій ділянці , де вони будуть потрібні зі своїм колосальним досвідом і баченням футболу», - акцентував він.

Нагадаємо, київське «Динамо» скоротило тренерський штаб .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

528