В Ужгороді затримано палія машин, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Закарпатській області.

Повідомлення від диспетчера ДержНС про загорання автомобіля на вул.Оноківській надійшло сьогодні близько 02:00 .


 
Як з'ясувалося на місці події , горів ВАЗ -2110 , що належить 33- річному місцевому жителю. Вогнем було пошкоджено салон та моторний відсік «десятки», чим завдано збитків на суму близько 60 тисяч гривень.

 
Зазначається , що вночі міліція проводила посилене відпрацювання міста , і співробітники карного розшуку перебували саме в тому районі , де стався злочин.

 
«Побачивши палаючу машину і чоловіка, який тікав з місця події, оперативники кинулися навздогін . Зловмисник намагався втекти через кущі на об'їзну автотрасу , по дорозі викидаючи речові докази , але це йому не вдалося. Його наздогнали , затримали і доставили в міськвідділ міліції», - йдеться в повідомленні.
 
 
Палієм виявився 30-річний непрацюючий ужгородець, раніше судимий за скоєння крадіжок. Зловмисника притягають до кримінальної відповідальності за знищення чужого майна шляхом підпалу ( ст.194 ч.2 Кримінального кодексу України), йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 15 років. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У ході розпочатого кримінального провадження буде встановлена ​​ можлива причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів.

Як повідомляв ForUm , Міністерство внутрішніх справ України направило у Закарпатську область спецгрупу для розслідування масових підпалів автомобілів чиновників. З початку 2013 року зафіксовано 29 таких випадків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

259