Кількість потерпілих у ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen , що сталася на автодорозі Мукачеве-Львів , зросла до 9 , повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Мукачівського міськвідділу Управління МВС у Закарпатській області.

Як з'ясувалося , мікроавтобус під керуванням 60-річного жителя Свалявського району , рухаючись в напрямку Мукачевого, намагаючись уникнути наїзду на пішохода , не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху. При цьому водій скоїв наїзд на пішохода і з'їхав у кювет , де перекинувся.


 
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 48-річний пішохід загинув , а водій та 8 пасажирів , серед яких 2-річна дівчинка з Одеської області, отримали травми.

Зазначається , що всі травмовані - туристи , які відпочивали у санаторії Свалявського району.

 
 
« За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами), - повідомив начальник Управління ДАІ полковник міліції Михайло Бойчук. - Тривають досудові перевірки».

Нагадаємо , раніше повідомлялося про шість потерпілих.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

606