Президент України Віктор Янукович повідомив, що після численних спортивних травм йому довелося перейти до більш «легкого виду спорту» і в 2000 році він почав займатися тенісом.

Як сказав Глава держави в інтерв'ю програмі «Подробиці тижня з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», він не грає з тими, хто йому піддається.

Відповідаючи на запитання про своє ставлення до поразок під час гри, Янукович зазначив, що завжди готується до перемоги. «Готуюся перемагати. Бо щоразу, якщо ти програв, є стимули підготуватися для того, щоб виграти», - сказав він.

«Як кажуть, виграв - готуйся до поразки. Тому що, якщо ти виграєш, з тобою будуть вже грати сильніше, будуть грати жорсткіше, і ти повинен знати, що наступна гра буде вже не такою», - додав Президент.

«У спорті і в житті, я вважаю, у кожної людини є моменти, коли потрібно навчитися тримати удар. Навчитися і програвати, і , природно, робити висновки. Не буває перемог без поразок», - підкреслив Янукович.

На запитання щодо власного ставлення до поразок Президент відповів: «Не люблю. У мене звичка - більше вигравати».

Телеведучий Євген Кисельов, який захоплюється тенісом, під час Ялтинської щорічної зустрічі звернувся до Януковича з проханням про зйомку Президента на корті. Глава держави запросив його зіграти разом у Криму. У приватному товариському матчі взяли участь представники Федерації тенісу України, зокрема, і перша ракетка України Олександр Долгополов. Перед грою Президент привітав представників Федерації тенісу з тим, що цього року збірна України з тенісу вдруге у своїй історії вийшла в плей-офф Світової Групи Кубка Девіса.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

194