У Києві при спробі встановити мобільну автокав'ярню біля входу на станцію метро «Золоті ворота» травмований міліціонер. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у м.Києві.

« 21 вересня близько 05:00 до входу на станцію метро «Золоті ворота» під'їхало кілька машин, які займаються роздрібною торгівлею кави. Працівники автокав'ярень почали пересувати квіткові клумби , щоб звільнити проїзд автомобілям , порушуючи при цьому правила благоустрою, Держгірпромнагляду та правила дорожнього руху», - йдеться у повідомленні.

Щоб припинити правопорушення, співробітники міліції , які в цей час здійснювали патрулювання , підійшли до групи осіб і зробили їм зауваження . Але незважаючи на законні вимоги правоохоронців, чоловіки звільнили проїзд для автомобіля , який у цей час почав рух по пішохідній зоні в бік входу на станцію метро, додали у відомстві.

« Один із правоохоронців , щоб заблокувати рух машини , став попереду , перекриваючи проїзд і вимагаючи припинити протиправні дії. Однак це не зупинило порушників. Вони продовжували штовхати автомобіль. У цей час нога співробітника патрульної служби потрапила під колесо . Розуміючи, що нога застрягла під авто, порушники все одно продовжували рух . Кілька десятків метрів машина протягнула міліціонера і тільки потім зупинилася», - зазначає прес -служба.

26-річний сержант міліції госпіталізований.

Трьох учасників конфлікту затримали і доставили у Шевченківське районне управління столичної міліції.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України у місті Києві відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочате кримінальне провадження за статтею 342 Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211