Президент України Віктор Янукович привітав національну збірну команду з баскетболу з завоюванням путівки на чемпіонат світу в Іспанії в 2014 році. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Щиро вітаю тренерів і гравців національної збірної України з баскетболу з яскравою перемогою над командою Італії на чемпіонаті Європи 2013 року (Словенія). У напруженій боротьбі ви продемонстрували командну гру, високий професіоналізм, довели свою майстерність і виправдали надії мільйонів уболівальників», - йдеться у вітанні Глави держави.

«Ми пишаємося тим, що вперше в історії країни завойована путівка на чемпіонат світу, який пройде наступного року в Іспанії», - додав Президент.

Янукович побажав команді успіхів у подальших змаганнях, нових перемог і гідно представити нашу країну серед кращих баскетбольних команд світу.

Нагадаємо, чоловіча збірна України з баскетболу виграла матч плей-офф Євробаскету за 5-8 місця у збірної Італії - 66:58 , гарантувавши собі місце серед учасників чемпіонату світу-2014.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223