Президент України Віктор Янукович відзначає зменшення кількості європейських політиків , які скептично ставляться до євроінтеграції України , повідомляє прес-служба Глави держави .

«Я бачу , що кількість скептиків знижується , і це завдяки тому , що ми працюємо разом і постійно рухаємося вперед. Тобто йде прогрес» , - сказав Президент під час 10-ї Ялтинської щорічної зустрічі.

«Ми задоволені тим , що кількість прихильників ( євроінтеграції. - Ред.) зростає і в Україні , і в Європі , і в світі», - додав він.

Глава держави підкреслив , що всі кроки влади пов'язані з євроінтеграцією України .

«Все , що ми зробили і що ми будемо робити далі, це буде природний шлях України на шляху євроінтеграції. Але я повторюю , що він буде таким , який відповідає сьогодні реальному стану суспільства нашої держави , тим політичним рішенням, які приймаються. І вимагати чогось більшого сьогодні не треба», - сказав Глава держави.

Він також висловив упевненість в тому , що Україна підпише Угоду про асоціацію з Європейським Союзом під час саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі. «У нас немає ніяких застережень. Безумовно», - сказав Янукович.

Глава держави також зазначив, що для вирішення будь-якого питання необхідна співпраця двох сторін. За його словами , Україна виконує свої зобов'язання.

«Що стосується України - Україна своє слово сказала. Ми чекаємо відповіді від Європейського Союзу», - констатував він.

Нагадаємо , підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати у листопаді на вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211