Правоохоронці встановлюють особу злочинця, причетного до скоєння насильницьких дій у Миколаївській області відносно неповнолітньої дівчини. Про це повідомляє ГУМВС у Миколаївській області.

Вранці дільничному інспектору Новобузького райвідділу УМВС України в Миколаївській області на мобільний телефон зателефонувала мешканка райцентру, яка заявила про те, що відносно її доньки скоєні насильницькі дії.

Членам слідчо-оперативної групи матір 16-річної дівчини пояснила, що вона всю ніч шукала свою доньку, яка з невідомих причин не повернулася додому. У міліцію жінка не зверталася, а вранці її донька сама повернулася додому.

Експерт, оглянувши дівчину, встановив візуальні ознаки скоєння відносно неї насильницьких дій. За словами потерпілої, з'ясувалося, що наочно знайома їй компанія у складі двох дівчат і хлопця були учасниками зґвалтування: поки дівчата тримали потерпілу, хлопець - ґвалтував її.

Слідчим відділом Новобузького райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.152 КК України «Зґвалтування».

Призначено необхідні експертизи, проводяться першочергові слідчі дії для встановлення і затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241