Усі рішення у справі колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко повинні прийматися в рамках законодавчого поля і в юридичній площині. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент України Віктор Янукович заявив під час 10-ої Ялтинської щорічної зустрічі.

«Я дуже вдячний місії Європарламенту Кокса - Кваснєвського, які разом з Україною сьогодні шукають вихід з цієї ситуації. У нас ще є час, і ми будемо відповідно до плану, того, який є, працювати. Поки ми не сказали ні «так», ні «ні». Відповідь має бути в площині, яка дозволила б нам у законодавчому полі знайти рішення», - сказав Глава держави.

За словами Президента, він як ніхто інший зацікавлений у вирішенні цього питання.

«Треба дати відповідь на ті справи, які сьогодні знаходяться в судах. А відповідь на це питання може дати тільки суд або добровільне рішення Тимошенко», - підкреслив Янукович.

Нагадаємо, підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати в листопаді на вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

329