Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 18 вересня постраждали 11 людей, з них одна - госпіталізована. Про це повідомляє Державтоінспекція в Кіровоградській області.

На нерегульованому перехресті водій автомобіля FIAT Ducato, рухаючись у напрямку вул. Короленка, не витримав безпечну дистанцію і безпечну швидкість, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia, який зупинився на перехресті для виконання лівого повороту. Від удару автомобіль Skoda виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Mercedes, останній виїхав за межі проїжджої частини і вчинив наїзд на залізобетонну електроопору.

Унаслідок ДТП постраждав 39-річний водій автомобіля Skoda Octavia. З діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, забій колінних суглобів, рубана рана правого колінного суглоба він доставлений до Кіровоградської обласної лікарні. Дев'ятеро пасажирів і водій, які перебували в автомобілі Mercedes, на щастя, серйозно не травмувалися і госпіталізації не потребували.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250