Співробітники міліції через дві доби затримали 24-річного киянина, який втік з автозаку біля будівлі Шевченківського райсуду Києві, де йому за скоєння крадіжки та грабежу було обрану міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Шевченківського райуправління міліції.

«Особовий склад шевченківської міліції був орієнтований на пошуки зловмисника. Дві доби копіткої роботи дали позитивні результати. Був проведений комплекс оперативно-розшукових заходів», - йдеться в повідомленні.

Втікач доставлений у Шевченківське районне управління столичної міліції. Вирок суду він чекатиме за гратами.

Нагадаємо, НП сталася 17 вересня біля будівлі Шевченківського райсуду столиці. Встановлено, що працівники конвою вивели підозрюваного у грабежі і розбої з будівлі суду, де чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
Помістивши зловмисника в автозак, міліціонери повернулися до суду за іншими заарештованими. У цей час, скориставшись відсутністю конвоїрів, підозрюваний вийшов з автомобіля і зник у невідомому напрямку. Раніше утікач вже був засуджений за скоєння грабежу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238