Президент Росії Володимир Путін розкритикував прийняте в країнах Заходу зрівняння в правах одностатевих і традиційних шлюбів, «віру в Бога і віру в сатану».

«Ми бачимо, як багато євроатлантичних країн фактично пішли шляхом відмови від своїх коренів, у тому числі і від християнських цінностей, що становлять основу західної цивілізації.
Заперечуються моральні початки і будь-яка традиційна ідентичність - національна, культурна, релігійна або навіть правова. Проводиться політика, яка ставить на один рівень багатодітну сім'ю і одностатеве партнерство, віру в Бога і віру в сатану», - сказав Путін на засіданні «Валдайського клубу», передають РІА «Новости».

«Люди в багатьох європейських країнах соромляться і бояться говорити про свою релігійну приналежність, свята навіть скасовують або називають їх якось по-іншому, сором'язливо ховаючи саму суть цього свята, ...і цей момент намагаються агресивно нав'язувати всім, всьому світу», - зазначив Путін.

Президент РФ висловив упевненість, що «це прямий шлях до деградації і примітивізації, глибокої демографічної і моральної кризи».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1472