Співголовою Координаційної ради керівників органів податкових (фінансових) розслідувань країн-учасниць СНД (КРОПР) одноголосно обрано начальника податкової міліції України Андрія Головача. Це відбулося під час ювілейного, 15-го засідання КРОПР, яке проходить в ці дні у Мінську (Білорусь).
 
Коментуючи цю подію, Головач зазначив, що ініціативи української податкової міліції на високому міждержавному рівні підтримали й оцінили гідно наші зарубіжні колеги: «Тепер перед нами стоїть завдання - довести до розуму всі ті амбітні проекти, локомотивом яких є Україна. Насамперед, мова йде про створення постійно діючого форуму взаємодії органів фінансових і податкових розслідувань різних країн світу, який має стати свого роду економічним Інтерполом, а також про створення міжнародної бази даних економічних злочинців».
 

За словами Головача, предметний інтерес до створення єдиної бази даних економічних злочинців проявляє Європол, повідомляють «Українські новини».

«Україна - це свого роду міст між правоохоронцями Європи та Азії, тому не дивно, що саме ми формуємо основні тенденції у боротьбі з міжнародною фінансовою злочинністю», - підсумував начальник податкової міліції.

Координаційна рада керівників органів податкових (фінансових) злочинів країн-учасниць СНД заснована у 1999 році. У вересні 2012 року КРОПР вперше очолив представник України, генерал-полковник податкової міліції Андрій Головач.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267